UplusIT-support-og-sikkerhed

VI BESKYTTER DIG MED XCITIUM

Xcitium Antivirus

VI GIVER DIG XCITIUM - Bruges hos den amerikanske regering


Xcitium, tidligere kendt som Comodo Security Solutions, bruges af mere end 3.000 organisatoriske kunder og partnere over hele kloden. Grundlagt med et enkelt mål - at sætte en stopper for cyberbrud. Xcitiums patenterede 'ZeroDwell Containment'-teknologi bruger Kernel API Virtualization til at isolere og fjerne trusler som zero-day malware og ransomware, før de forårsager nogen skade. ZeroDwell Containment er hjørnestenen i Xcitiums endpoint suite, som omfatter Xcitium Essentials, Xcitium Advanced, endpoint detection & response (EDR), Xcitium Managed MDR og Xcitium Complete M(X)DR. Siden starten har Xcitium en rekord med nul brud, når den er fuldt konfigureret.


Xcitium Award winning
Xcitium Award winning
Xcitium Award winning
Xcitium Award winning
Xcitium advanced endpoint security

XCITIUM FORSKELLEN


Ingen kan stoppe zero-day malware fra at komme ind på dit netværk, men Xcitium ZeroThreat kan forhindre det i at forårsage skade.


KOMPLET ENDPOINT BESKYTTELSE


Unified Endpoint, integrerer ZeroThreat-teknologier med kritiske komponenter som vores prisbelønnede avancerede ”endpoint-Security”, ”endpoint detection and response” og ”endpoint management” for at tilbyde en enkelt, cloud-baseret løsning.

Xcitium IT sikkerhedspakke

PATENTERET ISOLERINGSTEKNOLOGI


I modsætning til andre antivirus leverandører, der er afhængige af detektion, før de kan forhindre ondsindede handlinger, neutraliserer vi malware ved at virtualisere de 3 vigtigste komponenter, som malware har brug for at lykkes. Når ukendte filer kører, bliver de automatisk indeholdt.

OVERLEGEN CLOUD-BASERET TEKNOLOGI


Vores cloud-native-platform fungerer i realtid for at kommunikere mellem ZeroThreat-containment og verducting, ZeroThreat Advanced EDR, Endpoint Manager, ZeroThreat Complete X/MDR og Mobile Device Manager for at give dig virksomhedsgradsbeskyttelse til overkommelige faste priser.

FULDT ADMINISTREREDE TJENESTER


Vores sikkerhedsoperationscentre og hold af analytikere arbejder døgnet rundt globalt. Disse veterantruslerjægere elsker simpelthen at analysere, profilere og foretage reverse engeneering af angreb og trusler.

 

HVORFOR VÆLGE XCITIUM?


Vores patenterede malware-isolationsteknologi forhindrer malware i at forårsage skade ved runtime, mens vores forenede endpoint-sikkerhed leverer robuste administrations- og synlighedskapaciteter til den mest overkommelige pris. Alt sammen understøttet af sikkerhedseksperter i verdensklasse, for at styrke dit team og maksimere din sikkerhedsinvestering. Xcitium's Unified Endpoint Platform stopper enhver ukendt eksekverbar fil fra at køre på dit netværk med ubegrænset adgang og forbedrer kontinuerligt dine systemers sundhed for at reducere den samlede angrebsflade. Organisationer har tidligere været nødt til at implementere flere løsninger for at opnå disse opgaver. Men Xcitium integrerer disse kritiske komponenter for at tilbyde en enkelt, cloud-baseret Unified Endpoint Protection Platform.

"Vi tilbyder mange forskellige serviceaftaler, men banebrydende sikkerhed og antivirus er ALTID inkluderet"

VORES CERTIFICERINGER

Vi samarbejder med en lang række virksomheder og udbydere af software og hardware, både til private og erhverv. Herunder et lille udpluk.

HURTIG OG PÅLIDELIG
SUPPORT 24/7